x body

Ce este x body?

X Body pe intelesul tuturor

Este destul de dificil sa gasesti suficient timp pentru sport? Timpul liber a devenit mult prea pretios si de cele mai multe ori preferi sa-l folosesti pentru alte activitati in detrimentul miscarii si al intretinerii corporale, mai ales cand antrenamentele lungi si obositoare nu ofera rezultatele scontate.

XBody, aparatul de inalta performanta bazat pe tehnologia EMS (electrostimulare musculara), vine in intampinarea acestor probleme cu solutia perfecta pentru persoanele active, care isi doresc sa arate bine si sa fie in forma chiar daca nu au intotdeauna timpul necesar.

xbody-banner

beneficii

Economie de timp

Pentru ca iti vei antrena toate grupele de muschi in doar 20 de minute

arde grasimile

Este un instrument foarte eficient pentru pierderea in greutate si eliminarea grasimilor in exces

masa musculara

Electrozii aplicati direct pe muschi asigura eficacitatea exercitiului

xbody-banner2

Ce presupune mai exact un antrenament x body

Aparatul XBody are capacitatea de a stimula simultan toate grupele musculare majore ale corpului intr-un mod eficient

Aparatul XBody are capacitatea de a stimula simultan toate grupele musculare majore ale corpului intr-un mod eficient, activand 90% din sistemul muscular atat la suprafata, cat si in profunzime. Sedintele au o durata de 20 de minute si sunt echivalentul a 90-120 de minute de antrenament intens, organismul consumand 500 calorii in timpul antrenamentului si 2000 calorii in urmatoarele 24-48 ore.

Pe langa antrenamentele de intretinere si tonifiere alecelor noua mari grupe musculare, EMS este folosit si in practica medicala pentru preventia unor afectiuni, pentru reabilitare post traumatism, dar si pentru ameliorarea durerilor de spate si corectarea posturii.

Impulsurile electrice sunt induse de un dispozitiv special si transmise prin intermediul unor electrozi aplicati pe piele direct pemuschii vizati. Aceste impulsuri provoaca contractii musculare, rezultatul fiind similar cu angajareapropriu-zisa a muschilor in miscare.

Beneficiile x body

Ce beneficii obtii in urma unui antrenament X Body

Economisesti timp: Pentru ca iti vei antrena toate grupele de muschi in doar 20 de minute.Si daca ai nevoie de mai multa stimulare intr-o anumita zona, aparatul poate seta o intensitate mai mare doar pe zona cu probleme.

Arzi grasimea nedorita: Avand in vedere ca este un antrenament complet de consolidare a musculaturii, modul in care organismul foloseste calorii se transforma. Este un instrument foarte eficient pentru pierderea in greutate si eliminarea grasimilor in exces prin modificarea metabolismului bazal. De aceea, sunt suficiente doar 2 sedinte in fiecare saptamana

Fara presiune pe articulatii: Impulsurile electrice lucreaza muschii direct in profunzime, nu exista nicio presiune asupra articulatiilor, astfel incat acestea nu sunt stimulate excesiv asa cum se intimpla in cazul antrenamentelor traditionale, in special cele cu greutati

Creste masa musculara: Electrozii sunt plasati direct pe corp pentru fiecare grupa majora de muschi, astfel incat toate impulsurile isi ating obiectivul. Este usor si nu da gres, chiar daca nu executi corect exercitiul, electrozii aplicati direct pe muschi asigura eficacitatea exercitiului

Amelioreaza durerile de spate: Costumul are electrozi aplicati pe musculatura care sustine coloana vertebrala, musculatura care este antrenata deficitar prin antrenamentele traditionale.Cu EMS, muschii posteriori ai trunchiuluidevin mai puternici si durerile de spate se amelioreaza

Echilibreaza sistemul muscular: Electrozii aplicati in costum lucreaza musculatura simultan si faciliteaza uniformizarea masei musculare prin aplicarea impulsurilor si pe muschii mai putin dezvoltati

De asemenea, circulatia sangelui din tesuturile musculare si conjunctive creste si pielea devine mai ferma, iar aspectul inestetic de celulita este diminuat. Electrostimularea musculara contribuie si la combatereaosteoporozei, antrenamentul intarind muschii siimplicit sistemul osos aferent.

Acum este mult mai usor sa ai grija de felul in care arati intr-un timp scurt, printr-un antrenament eficient, cu rezultate vizibile.

xbody-banner3